Κυριακή 14 Μαΐου 2023

ένα αφιέρωμα στην Ημέρα της Μητέρας Σκιτσογράφοι, καλλιτέχνες και μη, εμπνέονται από την "Ημέρα της Μητέρας" και αποτυπώνουν με χιουμοριστικό και γλαφυρό τρόπο αυτή τη σημαντική και ιδιαίτερη σχέση!










pSy-arcasm: ένα αφιέρωμα στην Ημέρα της Μητέρας

Σκιτσογράφοι, καλλιτέχνες και μη, εμπνέονται από την "Ημέρα της Μητέρας" και αποτυπώνουν με χιουμοριστικό και γλαφυρό τρόπο αυτή τη σημαντική και ιδιαίτερη σχέση!







Loukas Athanasiadis





Loukas Athanasiadis





Loukas Athanasiadis





Loukas Athanasiadis



Think Pig


















pSy-arcasm: ένα αφιέρωμα στην Ημέρα της Μητέρας
PsychologyNow Team 13359


Το PsychologyΝow.gr είναι το Επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το PsychologyΝow.gr αποτελεί ένα πυρήνα Ψυχολογίας και Ψυχικής Υγείας που έχει ως στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Η Ομάδα μας

Το PsychologyΝow.gr
αποτελείται από μία αρμονική σύνθεση Ψυχολόγων, Κοινωνικών Επιστημόνων, Επαγγελματιών Επικοινωνίας και Business, με εξειδικευμένη επιστημονική κατάρτιση.
Ομάδα διαχείρισης

Δεν είναι ανάγκη να είστε Ψυχολόγος, αλλά να αγαπάτε την Ψυχολογία και να θέλετε να συνεισφέρετε εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια! Ιδανικό για όσους/όσες σπουδάζουν ψυχολογία και ανθρωπιστικές επιστήμες και θέλουν να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα το χώρο της Ψυχολογίας.

Σχετικά  Άρθρα

Ο πολυδιάστατος γονεϊκός ρόλοςΓονεϊκή ανατροφή


Στη γυναίκα που δεν γνωρίζει πώς θα είναι η ζωή της ως μαμάΓονείς


Σύνδρομο Ξεχασμένου Μωρού: Ο εφιάλτης κάθε γονέαΕπικαιρότητα