Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η Κυριακή των «Αγανακτισμένων»


Το μεγάλο στοίχημα των "Αγανακτισμένων" είναι η συμμετοχή άνευ προηγουμένου στην πανευρωπαϊκού χαρακτήρα συγκέντρωση της Κυριακής.

Με πλοία και λεωφορεία στο...Σύνταγμα

Στο Facebook επικρατεί αναβρασμός από τους Αγανακτισμένους όλη της χώρας.

 "Αγανακτισμένοι" από την Κρήτη έχουν ναυλώσει πλοία και κατευθύνονται στο λιμάνι του Πειραιά για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της Κυριακής.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν προτιμούν να έρθουν όλοι μαζί στην Αθήνα παρά να μαζευτούν, όπως αναφέρουν 500 στο Ηράκλειο, 300 στην Ιεράπετρα και 500 στο Ρέθυμνο.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους "Αγανακτισμένους" της Δυτικής Ελλάδας που έχουν ναυλώσει λεωφορεία των ΚΤΕΛ για την Αθήνα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που μέσω Facebook καλούν τους οδηγούς των ΚΤΕΛ να απεργήσουν την Κυριακή έτσι ώστε... να μεταφέρουν δωρεάν τους "Αγανακτισμένους".

Καθώς οι βλέψεις μεγαλώνουν και η οργάνωση αυξάνεται, η συγκέντρωση της Κυριακής θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω ίντερνετ σε γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία της Ισπανίας όπου την ίδια ώρα θα διαδηλώνουν και εκεί οι Ισπανοί "Αγανακτισμένοι".

Η αστυνομική παρουσία γύρω από το Κοινοβούλιο έχει ενισχυθεί μετά τον "αποκλεισμό" των βουλευτών την Τρίτη, αλλά και τα περιστατικά προπηλακισμού βουλευτών στην Κέρκυρα και το ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.

"Μετρό για τους Αγανακτισμένους"Σε ένδειξη συμπαράστασης στους "Αγανακτισμένους", οι εργαζόμενοι στο Μετρό αποφάσισαν να μετατρέψουν σε στάση εργασίας (από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 16:00) την 24ωρη απεργία της Δευτέρας, "ώστε να εξυπηρετηθεί και να διευκολυνθεί η ειρηνική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63115207

Εδώ η χώρα καταποντίζεται και ο νεοφερμένος Δήμαρχος Αθηνών Καμίνης ασχολείται με τις παρελάσεις των GAY !!! Να τον Χαιρώσαστε , Ω !!! Αθηναίοι !!!



Με σύνθημα «Φίλα με παντού» κορυφώθηκαν εχθές οι εκδηλώσεις για το φετινό Athens Pride 2011. Φέτος, μάλιστα, η διοργάνωση ήταν για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, αλλά και του ΕΟΤ και του Υπουργείου Πολιτισμού μέσα από τη δράση «Athens Every Week».

Mιλάμε βέβαια για το Athens Pride 2011, το «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας» όπως είναι ο επίσημος τίτλος του. Έχοντας ξεκινήσει στις 31 Μαΐου, το Athens Pride ολοκληρώθηκε εχθές Σάββατο 4 Ιουνίου, με την καθιερωμένη παρέλαση ,
με τους χιλιάδες συμμετέχοντες, στην καθιερωμένη παρέλαση, να κρατούν πολύχρωμα μπαλόνια και σημαίες και να δηλώνουν και αυτοί "αγανακτισμένοι", για το γεγονός ότι δεν έχουν κατοχυρωθεί ακόμα πλήρη δικαιώματα για τους ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα, διεκδικώντας σύμφωνο συμβίωσης και δυνατότητα πολιτικού γάμου.