Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ολονύχτιο ... “πάρτι” με μολότοφ και δακρυγόνα στην Κερατέα

Άγρια επίθεση δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος σε μία ταβέρνα στα Καλύβια από εξαγριωμένους κατοίκους της Κερατέας, οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά με ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις και του πέταξαν γιαούρτια.
- Διμοιρία των ΜΑΤ βρέθηκε στο σημείο και απώθησε τους κατοίκους έξω από την ταβέρνα
- Κάτοικοι της Κερατέας φώναζαν στον κ. Πάγκαλο "Δεν τα φάγαμε μαζί"
- Παρά την προτροπή του κ. Πάγκαλου να συζητήσουν εκείνοι συνέχιζαν με υβριστικά μηνύματα
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πάγκαλος βρέθηκε στην ταβέρνα προκειμένου να μιλήσει με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων της Κερατέας που αντιδρούν σθεναρά στη δημιουργία χώρου υγειονομικής ταφής. Εκεί μία ομάδα κατοίκων άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον κ. Πάγκαλο και ένα από τα συνθήματα ήταν το περίφημο "Δεν τα φάγαμε μαζί".
Εν συνεχεία οι κάτοικοι συνέχισαν τις αντιδράσεις και έφτασαν και στο σημείο να πετάξουν γιαούρτια στον κ. Πάγκαλο. Αμέσως επενέβη η προσωπική φρουρά του κ. Πάγκαλου τον οποίο φυγάδευσαν σε απόμερο σημείο της ταβέρνας, ενώ αστραπιαία βρέθηκε έξω από την ταβέρνα μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ. Οι κάτοικοι της Κερατέας παρέμεινανα για ώρα έξω από την ταβέρνα και εκεί παρέμενε και η διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ ο κ. Πάγκαλος βρισκόταν ακόμα μέσα στην ταβέρνα.
- Καρέ, καρέ η επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης

 Είναι άλλη μία επίθεση που δέχεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. Είχε προηγηθεί η φραστική επίθεση στη Γαλλία από φοιτητές, όπου είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το χώρο.
ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr/

Πάγκαλος: "Δεν φοβάμαι τα γιαούρτια" Δείτε τις top φάσεις από το γιαούρτωμα.

*antiitroktiko* "Μη κουνάς το δάχτυλο ... το δάχτυλο να το βάλεις στη γυναίκα σου" είπε κάποιος αφρισμένος συμπολίτης μας στον Πάγκαλο, με τη γυναίκα του να είναι παρών και να στέκεται από πίσω του. Μάλλον άλλα μεγαλεία είχε σκεφτεί η Χριστοφάκη, όταν παντρευόταν αυτόν τον πολιτικό ... όγκο. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και κυρίες της καλής κοινωνίας. Χάθηκε και αυτοί οι χριστιανοί να πετάξουν καμία creme brulee. Έστω μια πανακότα
Ότι και να πούμε πάντως πείτε σας παρακαλώ ποιός άλλος πολιτικός θα έβγαινε έτσι να μιλήσει, αισθανόμενος την ανάσα του βρυκολακιασμένου όχλου στο αυτί του και να πει αυτά που θέλει κιόλας, όχι ότι θα χάιδευε το πλήθος. Ο τελ ... συνεχεια http://antiitroktiko.blogspot.com/)