Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ξεχάστε το ευρώ. Έρχεται το παγκόσμιο νόμισμα ! Έρχεται το παγκόσμιο νόμισμα που διαθέτει και ιστοσελίδα, ενημέρωση αλλά και φωτογραφικό υλικό . Δεν έχετε παρά να μεταβείτε στον σύνδεσμο http://www.futureworldcurrency.com και να τα δείτε όλα.



"‘J'aimerai avoir la monnaie du futur. Parce qu’avec cet petit objet rond,
je sentirai le monde entier entre mes mains".
- -

"Θα ήθελα πολύ να κρατώ στα χέρια μου το νόμισμα του μέλλοντος.
Διότι, μέσα από αυτό το μικρό στρογγυλό αντικείμενο θα νιώθω όλο τον κόσμο στα χέρια μου."

Σάσα, 9 χρονών, Γαλλία.


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
Δεν έχετε παρά να μεταβείτε στον σύνδεσμο http://www.futureworldcurrency.com
και να τα δείτε όλα.
Το θέμα που ανέδειξε ο Λόγιος Ερμής την Κυριακή είναι απολύτως ανατριχιαστικό. Παραπέμπει δε, κατ' ευθείαν στην επίσημη ιστοσελίδα που υπάρχει για το Παγκόσμιο νόμισμα, που ονομάζεται Bancor, μια ιστοσελίδα που παρέχει κάθε είδους πληροφορίες για την νέα αυτή νομισματική μονάδα που ετοιμάζει με τόση μεθοδικότητα η Νέα Τάξη Πραγμάτων καθώς και φωτογραφικό υλικό.
Τώρα πλέον, δεν κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε εκ νέου συνωμοσιολόγοι! Όλα τώρα είναι τόσο καθαρά και τόσο ανατριχιαστικά ΔΙΑΦΑΝΑ, που ο μέσος πολίτης μπορεί άνετα να αντιληφθεί γιατί γίνεται όλο αυτό το παγκόσμιο θέατρο οικονομικού πολέμου. Γιατί όλα τα δυτικά κράτη έφτασαν στο σημείο να χρωστάνε σε ....κάθε ζωντανό οργανισμό που υπάρχει στον πλανήτη και γιατί η ελίτ της Διεθνούς των Οικονομικών, έχει βαλθεί να σκοτώσει και τα δύο ισχυρά παγκόσμιας εμβέλειας νομίσματα, το αμερικάνικο δολάριο και το ευρώ, ανεβάζοντας ταυτόχρονα στα ύψη τον χρυσό, ο οποίος και θα αποτελέσει τη βάση του νέου νομίσματος. Και το πρώτο θύμα όλου αυτού του βρώμικου σχεδίου, είναι η πατρίδα μας. Η Ελλάδα. Ο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης. Από εδώ έπρεπε να ξεκινήσουν όλα.
Όλοι οι συμμέτοχοι στη Διεθνή των Οικονομικών το είχαν σχεδιάσει προτού καν ακόμη ιδρυθεί το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα. Η ιστορία ξεκινάει από την ίδρυση της περίφημης Λέσχης Bilderberg, το 1955 και όλα προχωρούν βάσει ακριβέστατου σχεδίου. Ίδρυση πρώτα της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (αρχική ονομασία Ευρωπαϊκή Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα) το 1957 με τη Συνθήκη της Ρώμης, μια ένωση - προπομπό (υποτίθεται) μιας πιο στενής οικονομικά και πολιτικά ένωσης η οποία θα είχε ως στόχο την δημιουργία μιας ενιαίας και με δικό της νόμισμα ευρωπαϊκής αγοράς και στη συνέχεια η Ευρωπαϊκή Ένωση με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ που βάζει τα θεμέλια για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Μονάδας με αντιπρόσωπο το νέο νόμισμα, το ευρώ. Στο μεταξύ όλες οι προσπάθειες, από τότε και μέχρι το 1991, συνέτειναν στην ολοκληρωτική διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και στην κατάρρευση όλων των κομμουνιστικών καθεστώτων των χωρών του Ανατολικού Μπλόκ. Οχι με πόλεμο, όπως εντέχνως διαλαλούσαν τα ΜΜΕ, αλλά με έναν υπόγειο, βρώμικο πόλεμο, τον οικονομικό πόλεμο.
Και όταν αυτό επετεύχθη στις αρχές της τελευταίας δεκαετίας του 20ού Αιώνα, το δεύτερο τη τάξη νόμισμα, το ευρωπαϊκό νόμισμα, άρχισε να δημιουργείται με ταχείς ρυθμούς. Στο σχέδιο συμμετείχαν όλες οι τράπεζες, μικρές και μεγάλες. Με μιαν απίστευτη ρευστότητα και με έναν πακτωλό προσφοράς αγαθών και υπηρεσιών, ο κόσμος τρέχει μετά μανίας να βάλει το κεφάλι του στην καρμανιόλα του χρέους, για να απολαύσει πράγματα που μέχρι τότε δεν είχε καν ονειρευτεί. Το δόκανο είχε στηθεί πάρα πολύ καλά. Και όλοι έπεσαν μέσα με ιδιαίτερη ευκολία. Μόνον κάτι σπαρακτικές κραυγές ορισμένων διανοουμένων έμειναν να φωνάζουν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ότι κάπου αλλού πάει το πράγμα. Αλλά ποιός τους άκουγε. Τα ΜΜΕ τους αποκαλούσαν "γραφικούς", η δε Νέα Παγκόσμια Τάξη τους είχε ήδη απομονώσει τεχνηέντως.
Και τι απέμεινε πλέον για τη συνέχεια; Μα ένας Παγκόσμιος Πόλεμος (απόλυτα ελεγχόμενος και όχι με θύματα δυτικούς) και μια κρίση Χρέους. Απλά πράγματα. Η αφορμή δόθηκε μέσα από το απίστευτα στημένο (δια γυμνού οφθαλμού πλέον) χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 και οι ΗΠΑ, αφού ενώνουν όλο τον δυτικό κόσμο μέσω του ΝΑΤΟ, κηρύσσουν έναν παράλογο πόλεμο εναντίον της ...τρομοκρατίας, για να παρασύρουν όλη την δυτική ανθρωπότητα σε μια πολεμική δίνη εναντίον ενός παντελώς αόρατου (και στην ουσία ανύπαρκτου) εχθρού, βυθίζοντάς την στο απόλυτο χρέος. Το σκηνικό της απάτης των τραπεζών των Ρότσιλντ με τη μάχη του Βατερλό επαναλαμβάνεται σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Οι πάντες υποψιάζονταν τους μη δυτικούς και εν γένει αντιδραστικούς μουσουλμάνους και τους χτύπαγαν ανηλεώς, με το πρόσχημα της κάλυψης που έδιναν σε μιαν - στην ουσία της - ανύπαρκτη τρομοκρατική οργάνωση που έφερε το όνομα Αλ Κάιντα και που είχε - δήθεν - στρατόπεδα οργάνωσης και στελέχωσης τρομοκρατών στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσείν, στο Αφγανιστάν των Ταλιμπάν και στην Περσία. Ο υποτιθέμενος δε "αρχηγός" της, ο περίφημος Οσάμα Μπίν Λάντεν, όχι μόνον δεν υπήρξε ποτέ πολέμιος των Αμερικανοδυτικών, αλλά συνεργάτης τους σε πολλές επιχειρήσεις δολιοφθοράς τόσο των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν όσο και στον πόλεμο του "δικού" τους Σαντάμ Χουσείν (Ιρακ) εναντίον του αντιδραστικού και πάντα απρόβλεπτου Αγιατολλάχ Χομεινί (Ιράν-Περσία). Μετά το "χτύπημα" της 11ης Σεπτεμβρίου, εντελώς ξαφνικά ο Λάντεν γίνεται ο υπ' αριθμ. ένα εχθρός τους και ο Πόλεμος ξεκινάει. Σύσσωμη η δυτική ανθρωπότητα βυθίζεται σε ένα εντελώς παράλογο και απίστευτο γαϊτανάκι καταστάσεων, που την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ολοκληρωτική κατάρρευση. Και το πρώτο χτύπημα δεν αργεί να έρθει, με την κρίση του 2008 και την κατάρρευση της τεράστιας εμβέλειας τράπεζας Lehmann Brothers.
Ο στόχος δεν ήταν όμως το ήδη αποδεκατισμένο δολλάριο, αλλά το νεοσύστατο ευρωπαϊκό νόμισμα Ευρώ, που είχε στηθεί με τέτοιον τρόπο, ούτως ώστε με την παραμικρή δόνηση να κλυδωνιστεί ανεπανόρθωτα. Και πράγματι έτσι έγινε, μιας και σε αυτό συμμετείχαν χώρες όπου δεν έπρεπε να συμμετέχουν λόγω αδύναμης οικονομίας, χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία, το Βέλγιο, η Πορτογαλία. Ειδικά δε η Ελλάδα, την οποία προώθησε η ίδια η Goldman Sachs, ο μεγάλος αντίπαλος της ΕΚΤ και μέλος του καρτέλ της Διεθνούς των Οικονομικών. Η Ελλάδα, κυβερνώμενη από μια πολιτική ελίτ όπου λυμαίνονταν επί χρόνια το δημόσιο πλούτο της, θα μπορούσε να παίξει πανεύκολα το ρόλο της "Ιφιγένειας" στο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση με κοινό νόμισμα.
Και σε αυτό φυσικά πρωτοστάτησε το "επίσημο" όργανό της, ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου, που εξαπατώντας τον ελληνικό λαό και με το πρόσχημα ότι θα τον γλυτώσει από το βάραθρο της χρεωκοπίας και υποστηριζόμενος από τα μεγαλύτερα ελληνικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ, αρπάζει με δόλο την πρωθυπουργία και βάζει σε ενέργεια, από την πρώτη κιόλας μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, το σχέδιο της οικονομικής εξόντωσης της Ελλάδας, με τη συμμετοχή του ΔΝΤ. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε με την κρίση του ευρώ να γίνεται όλο και πιο έντονη και να επηρεάζει αργά αλλά σταθερά, όλες τις υπόλοιπες αδύναμες οικονομίες. Η Πορτογαλία και η Ιρλανδία βυθίζονται στην ύφεση, προμηνύοντας νέες θύελλες. Και φτάνουμε στο τώρα, στο σήμερα, όπου το σκηνικό είναι πιο μαύρο κι από το έρεβος.
Κι αφού φρόντισαν οι ειδήμονες τραπεζίτες και μη να εξασφαλίσουν τα κεφάλαιά τους με την εφαρμογή του Μνημονίου και την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας, η φτωχή πλέον Ελλάδα, πιέζεται να φύγει από την Ευρωζώνη, για την ...σωτηρία του κοινού νομίσματος και των άλλων χωρών, πέφτοντας στην απόλυτη χρεωκοπία και στην καταστροφή, μιας και δεν θα έχει πλέον κανένα περιουσιακό στοιχείο και το νόμισμα που θα αναγκαστεί να εκδώσει θα είναι πληθωριστικό και άνευ αντικρίσματος. Έτσι, συμπερασματικά, κατ' αυτούς, η Ελλάδα προορίζεται να προσκυνήσει πρώτη την έλευση του Παγκόσμιου νομίσματος Bancor για να γλυτώσει από τα δεινά, εκχωρώντας τον Εθνικό της πλούτο ως αντάλλαγμα και την απόλυτη "φυλάκιση" του λαού της στα οικονομικά δεσμά των παγκόσμιων δυναστών.

Εκτός εάν...
Εκτός εάν ο πιό ατίθασος, περήφανος και "ανυπάκουος" λαός του πλανήτη αντιδράσει δυναμικά και εμποδίσει με την αντίστασή του τα σχέδια των αγγλοσαξονικής-εβραικής καταγωγής (τυχαίο; δε νομίζω!) παγκοσμιοποιητών...
Σας παραθέτω πιο κάτω, ειδικά αποσπάσματα από την ιστοσελίδα του παγκόσμιου νομίσματος Bancor μεταφρασμένα στα Ελληνικά, για να αντιληφθείτε σε πιο βαθμό έχουν επιστρατεύσει οι σκοτεινοί και βρώμικοι κύκλοι της Παγκοσμιοποίησης το μάρκετινγκ (κι αυτό εφεύρεση της αγγλοσαξονικής κουλτούρας) για να περάσουν το μήνυμα της "ελπίδας" στον αλλόφρονα πλέον κόσμο, που για να γλυτώσει τα δεινά του κραχ, είναι έτοιμος να "πουλήσει" τη ψυχή του και την ίδια του την ύπαρξη...
Ένωση Προγράμματος Δημιουργίας Μελλοντικού Παγκόσμιου Νομίσματος
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο κόσμος σε ένα νόμισμα. Αυτό είναι το όραμά μας, η ελπίδα μας. Είναι μια ανάγκη και μια πρόκληση. Αυτό που φαίνεται ένα άπιαστο όνειρο γίνεται μια αναπόφευκτη ιστορική, οικονομική και κοινωνική διαδικασία. Είναι ένα γεγονός που είναι συνυφασμένο με τη μοίρα της ανθρώπινης εξέλιξης.
Το ενιαίο νόμισμα γίνεται η προϋπόθεση για μιαν όλο και πιο παγκοσμιοποιημένη Ανθρωπότητα. Ένα εικονικό νόμισμα (σ.σ.το "εικονικό" το προσέξατε; Άρα δεν πρόκειται να είναι καθόλου νόμισμα αλλά εικονική νομισματική ψηφιακή μονάδα!!!) ικανό να εκφράζεται σε μιαν ενιαία και κατανοητή γλώσσα για την προώθηση της έμφυτης επιθυμίας της ανθρωπότητας για να πάει πιο μακριά, να ξεπεράσει τα όρια, και να κινηθεί προς τις πραγματικές αρχές της ειρήνης, της ελευθερίας, της αδελφοσύνης και της κατανόησης πέρα από τα ζητήματα φυλών (σ.σ. εννοεί Εθνών), πολιτικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων και κομματικών συμφερόντων.
Σας παρουσιάζουμε στους λαούς των εθνών, στις κυβερνήσεις, στους θεσμούς, στους διανοούμενους, στους απλούς ανθρώπους, πραγματιστές και ιδεαλιστές, μελετητές και, πάνω απ όλα στους νέους - τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του μέλλοντος - με έναν απλό και ευκολονόητο τρόπο το μακροπρόθεσμο όραμα για την οικοδόμηση της ιδανικής γέφυρας ενός αύριο και την ερμηνεία ενός ονείρου να μετατρέψει σε πραγματικότητα ένα όραμα.
Σε αυτό το πρόγραμμα, το νόμισμα για άλλη μια φορά αναλαμβάνει τον στόχο που είχε από την αρχή της δημιουργίας του: να διευκολύνει και να κωδικοποιήσει τις ανθρώπινες ανάγκες για εμπορική και κοινωνική ανταλλαγή.
Και να γίνει μια μορφή καθαρής "επικοινωνίας" μεταξύ των διαφόρων λαών - ένας δίαυλος που θα προωθεί τις ιδέες, τα ιδανικά, τις πληροφορίες και τον πολιτισμό.
Αυτό αποτελεί την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία....
Και για να το κάνουν ακόμη πιο "ανθρώπινο" το επαχθές μήνυμά τους, ρίχνουν και το μεγάλο όπλο της εικόνας ενός παιδιού, κοριτσιού κατά προτίμηση, διότι το θηλυκού γένους ολόνιο είναι το απόλυτο υπόγειο μήνυμα που εκφράζει ελπίδα και αναγέννηση! 
Γιάννης Βούρος , Μελβούρνη
http://logioshermes.blogspot.com/2011/08/blog-post_31.html

Με μηνύματα από το ζοφερό παρόν γιορτάστηκε η 38η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, την ώρα που η Ευρώπη βρίσκεται σε πανικό και η Γερμανία προσπαθεί να κρύψει την δική της απομόνωση, συνεχίζοντας την εκστρατεία απομόνωσης της Ελλάδας, την οποία εξακολουθούν να αποκαλούν «ειδική περίπτωση».














Σοφία Βούλτεψη
Με μηνύματα από το παρόν γιορτάστηκε χθες η 38η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, καθώς εκτός από τα καθιερωμένα συνθήματα, αναρτήθηκαν και πανό στα αγγλικά με παραλήπτες τους δανειστές μας, τους οποίους οι διαδηλωτές καλούσαν να σταματήσουν «αυτήν την παράνοια». Φυσικά, σε ώτα μη ακουόντων, αφού και οι δανειστές βρίσκονται σε πανικό, με το σπρεντ της Γαλλίας να έχει πάρει για τα καλά την ανηφόρα και την Ισπανία να δανείζεται με 7%! Η κρίση έχει φθάσει ακόμη και στο Βέλγιο, ενώ ήδη πλήττεται και η Αυστρία, ενώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συνεχίζει την επιθετική πολιτική της, αγοράζοντας μεγάλες ποσότητες ιταλικών και ισπανΣτο μεταξύ, ξύπνησε και ο Γερμανός υπουργός των Οικονομικών Β. Σόιμπλε, που δήλωσε πως η κρίση χρέους στην ευρωζώνη έχει αρχίσει να πλήττει την πραγματική οικονομία και απευθύνοντας έκκληση για επαγρύπνηση, ώστε να μην μεταδοθεί η κρίση στις τράπεζες και τις ασφαλιστικές εταιρείες.
Από την πλευρά της, η Άνγκελα Μέρκελ επέμεινε πεισματικά στην άποψη ότι η ΕΚΤ δεν μπορεί να αναλάβει ρόλο «δανειστή έσχατης ανάγκης», αλλά και στην άποψη ότι η Ελλάδα αποτελεί «ειδική περίπτωση στην ευρωζώνη».
Γι’ αυτό και εξακολουθούν να ασχολούνται με την Ελλάδα, επιμένοντας τελικά στις γραπτές εγγυήσεις, παρά το γεγονός ότι ο επικεφαλής της ευρωζώνης Γιουνκέρ αποφεύγει να αναφερθεί στο θέμα.
Το κάνει κάθε φορά ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, που επαναλαμβάνει πως η απαίτηση για γραπτές διαβεβαιώσεις παραμένει.
Ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης συνεργασίας δεν επαρκεί για να πειστούν οι δανειστές, καθώς και το ΔΝΤ ανακοίνωσε χθες πως θα εκταμιεύσει το δικό του τμήμα της δόσης, μόλις υπάρξουν οι αναγκαίες διαβεβαιώσεις από τη νέα κυβέρνηση – χωρίς να αναφέρει αν θα είναι γραπτές και υπογεγραμμένες από όλους.
Στο μεταξύ χθες, ο Ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο απηύθυνε αγωνιώδη έκκληση προς την ΕΕ και την ΕΚΤ, προκειμένου να βρουν άμεσα λύση.
Όπως είπε, «η Ευρώπη χρειάζεται μια διακυβέρνηση που να λαμβάνει αποφάσεις για όλους» και «μια Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που να είναι πραγματικά τέτοια», προειδοποιώντας ότι ο γαλλογερμανικός άξονας πρέπει να αντιληφθεί ότι η κρίση πλησιάζει και την αυλή τους.
Η απάντηση ήλθε από το Βερολίνο μέσω της επιτροπής συμβούλων της γερμανικής κυβέρνησης, ο επικεφαλής της οποίας, Β. Φραντς, αποκάλεσε «θανάσιμο αμάρτημα» τη διεύρυνση της αγοράς κρατικών ομολόγων με στόχο την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη.
Ο Πέτερ Μπόφινγκερ, όμως, επίσης μέλος της «επιτροπής σοφών», επιμένει να διαφοροποιείται, υποστηρίζοντας πως ήλθε η ώρα η κεντρική τράπεζα να αναλάβει δράση και να αποτελέσει τον δανειστή έσχατης ανάγκης προκειμένου να αποτραπεί η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Eurogroup Γιουνκέρ χαρακτήρισε «καταστροφικό» το σενάριο αποχώρησης της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ.
Μιλώντας στην εφημερίδα General Anzeiger της Βόννης, είπε πως σε μια τέτοια απευκταία περίπτωση, η Ελλάδα θα επέστρεφε σε μια δραχμή υποτιμημένη κατά 60%, ενώ τα χρέη της θα εξακολουθούσαν να είναι σε ευρώ.
Δεν παρέλειψε να ασκήσει και κριτική στην κ. Μέρκελ, φθάνοντας στο σημείο να υπενθυμίσει στην Γερμανία το δικό της χρέος, που βρίσκεται στο 80% του ΑΕΠ και επομένως, όπως είπε, είναι πολύ σοβαρότερο από το 60% της Ισπανίας.
«Αλλά αυτό δεν θέλει να το ξέρει κανείς», σχολίασε με νόημα ο Γιουνκέρ. Για να γίνει ακόμη πιο καυστικός:
«Φαίνεται εύκολο να λες ότι οι άνθρωποι στο Νότο είναι τεμπέληδες και ότι οι Γερμανοί κάνουν όλη τη δουλειά. Δεν είναι όμως έτσι».