Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ασκήσεις φίμωσης των ιστολογίων;


H φίμωση των blogs συνεχίζεται πανηγυρικά !
Προχθές εδώ στο Ηράκλειο φιμώθηκαν 3 τουλάχιστον . 
Συγκεκριμένα εγώ θέλησα και έκανα την Πέμπτη 12/5 στις 5.28 αναδημοσίευση την καταγγελλία για τη βίαιη καταστολή στις 11 Μάη της απεργίας από το blog της Αγωνιστικής παρέμβασης εκπαιδευτικών Ηρακλείου http://parembaseisher.blogspot.com/2011/05/blog-post.htm , ενώ στο τέλος δίνω λινκ την ανάρτηση του άλλου blog του Ηρακλείου http:antipaloi.blogspot.com όπου μιλά για τον τραυματία Γιάννη Καφκά και κάνει επίσης Λινκ στο Fotoblog του .http://diffusedlight.blogspot.com/
Ε ! Λοιπόν όλες αυτές οι αναρτήσεις ενώ έγιναν και ευτυχώς υπάρχουν στο www.heraklionblogs.gr ευτυχώς ακόμη για να δείχνουν του λόγου το αληθές περίτρανα , ως δια μαγείας όμως δεν εμφανίζονται στα αντίστοιχα blogs μας !!! Οπως επίσης μπλόκαραν το Fotoblog του τραυματία Γιάννη Καφκά που ευτυχώς είχε προλάβει να αναδημοσιεύσει το http:antipaloi.blogspot.com , που επίσης θα βρείτε στο www.heraklionblogs.gr . !!! 
Ξημερώματα και μετά από maills σε bloggers για συμπαράσταση οι αναρτήσεις μας επανήλθαν κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα ! 
Καλά εκτός από τα blogs μας παρακολουθούν τώρα και τα ηλεκτρονικά μας ταχυδρομεία ;
Eλπίζω στην έγκαιρη και δυναμική βοήθειά σας στις δύσκολες ώρες που διανύει Η Πατρίδα μας με τους ξεπουλημένους που έχουμε μπλέξει !!!
Προώθηστε το όπου μπορείτε !!! 
Ο Αγώνας τώρα άρχισε !!! mariarosa
Αναδημοσιεύουμε από τα blogs : klassikoperiptosi.blogspot.com και resaltomag.blogspot.com , διότι μας αφορά όλους , αλλά συνέβη και στο δικό μου blog όπως προανέφερα , τα παρακάτω :
Ασκήσεις φίμωσης των ιστολογίων;

"Ρεσάλτο"
Από χθες το βράδυ όλα τα ιστολόγια με την κατάληξη «…blogspot.com» είχαν αποκλεισθεί από τους διαχειριστές και διαγραφεί τα κείμενα που είχαν αναρτηθεί από τις 11 το πρωί χθές.
Μόλις τώρα αποκαταστάθηκε η πρόσβαση των διαχειριστών.
Τα κείμενα φυσικά τα έφαγε το μαύρο σκοτάδι, παρέμεναν διαγραμμένα…

Κάτι το πολύ ύποπτο και «πονηρό» σηματοδοτεί αυτή η αιφνιδιαστική και ωμά δικτατορική φίμωση των ιστολογίων…
«Ύποπτη» και «πονηρή» γιατί πολύ ύποπτες και πονηρές είναι οι μέρες αυτές!!!

Είναι μέρες όπου η κοιλοπονούσα κοπριά του καθεστώτος είναι έτοιμη να ξεραστεί και να μας φέρει, πραξικοπηματικά, νέα πολιτικά εκτρώματα…

Φαίνεται ότι γίνονται κάποιες «ασκήσεις» και «δοκιμές» φίμωσης των ιστολογίων: Οι μόνες ανεξέλεγκτες πηγές πληροφόρησης…

Φαίνεται ότι δίνονται κάποια μηνύματα!!!

Τα μηνύματα των παρακάτω στίχων του Βάρναλη:

«Αν θέλεις να χαρείς
τη λευτεριά, νωρίς
γίνε προδότης, γίνε!

Πέτα την ανθρωπιά σου
κι απ’ τον αφέντη πιάσου».

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ!!!