Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό; Στην Ελλάδα μέχρι και 45!

Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό; Αν πιστέψουμε όσα αναφέρουν οι γείτονες του κ.Παπουτσή,του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, οι “εγκέφαλοι” της ΕΛΑΣ , έκριναν ότι τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να ενταθούν στην οικία του υπουργού στο Χολαργό και από χθες τουλάχιστον 45 αστυνομικοί πεζοί ή με μηχανές έχουν αναλάβει τη φρούρησή του!
Την είδηση μας μεταφέρει ο στρατηγός ε.α Δημήτρης Αλευρομάγειρος,ο οποίος κάνει και μια σύγκριση με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες του κόσμου.
“Ειναι γνωστο οτι εξω απο την Πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο [Νταουνιγκ στριιτ Νο 10], υπάρχει ενας καλοκαγαθος αστυνομικός [αοπλος, ουτε καν με γκλοπ] ο οποιος δεχεται ευχαριστως να φωτογραφιζεται με τους τουριστες”,γράφει ο στρατηγός αφού επισημαίνει ότι δεν τρέφεικαμία απολύτως συμπάθεια προς τους Βρετανούς. Ωσστόσο σωστά επισημαίνει:
“Τι θελουν να δειξουν με αυτα οι Αγγλοι ειναι προφανες. Κατι σαν το παλαιο δικο μας "Ισχυς μου η αγάπη του Λαου"[το οποίο επειδη ακριβως δεν τηρηθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ο ευφυης Λαος μας το μετέτρεψε σε " Ισχύς μου η ΑΠΑΤΗ του Λαού"....
Ο δικός μας Υπουργος Προστασίας του Πολίτη, μεχρι χθες ειχε μια φυσιολογικη διακριτικη ασφαλεια..
Σημερα ομως εχουν ακροβολιστει στις τεσσερες γωνιες του τετραγωνου, οπου και η οικία του, 45 τουλάχιστον εποχουμενοι σε δικυκλα πανοπλοι αστυνομικοι!
Κατι προφανως φοβάται ο Κυριος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη[sic!] και προφανως δεν τον καλυπτει η παλαιά ρηση "Ισχυς μου η Αγαπη του Λαου"
Σημειολογικά και μονον λοιπον, αυτο που εκφραζει η σημερινη Κυβερνηση ειναι πανικος με φοβος και προφανως καμμια Δημοκρατια”.
Εμείς τι να πούμε. Να τους εκατοστήσει;
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=6692


Ο Παπουτσής σταμάτησε τον Στόλο για τη Γάζα με τα όπλα!
Ο Παπουτσής σταμάτησε τον Στόλο για τη Γάζα με τα όπλα!
Ακόμη και σε καταδρομική επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της Ακτοφυλακής και του Λιμενικού έφτασε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να σταματήσει τον Στόλο της Ελευθερίας στρέφοντας τα όπλα εναντίον των συναγωνιστών. Έξι ένοπλοι μασκοφόροι απείλησαν τους επιβάτες του Αμερικανικού πλοίου «The Audacity of Hope», το οποίο παρά την απαγόρευση του Λιμενικ...


Μπορεί να μην παραιτήθηκε από υπουργός εμπορικής ναυτιλίας τον Σεπτέμβριο του 2000 που έπνιξε με το σαπιοκάραβο Εxpress Σάμινα  82 συνέλληνες ! περισσότερα εδώ http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/MS_Express_Samina&ei=q1gQTuj-LJDbsgaowJX0Dg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=5&ved=0CDUQ7gEwBA&prev=/search%3Fq%3Dexpress%2Bsamina%26hl%3Del%26biw%3D1366%26bih%3D613%26prmd%3Divns 
 Μπορεί να μην τα κατάφερε το 2002 μιας και δεν εκλέχθηκε δήμαρχος Αθηναίων !  
 Αλλά το 2011 πήρε το αίμα του πίσω ! ... και  - το όνειρο του Χρήστου Πα

πουτσή για μια όμορφη πόλη πραγματοποιήθηκε...mariarosa

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ FACEBOΟK KAI TOY TWITTER

Αγανακτισμένη και η Καϊλή.
 Με σκληρά λόγια αναφέρεται στο Μεσοπρόθεσμο και σε όσους διετέλεσαν υπουργοί στο παρελθόν η Εύα Καϊλή. Διαβάστε γιατί δηλώνει θυμωμένη και αγανακτισμένη


Μπορεί η Εύα Καϊλή να ψήφισε "ναι" στο Μεσοπρόθεσμο, ωστόσο μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook το είχε καταγγείλει χαρακτηρίζοντάς του "άθλιο" και "άδικο".
Μάλιστα η νεαρή βουλευτής, ασκεί κριτική και για το γεγονός ότι ο ανασχηματισμός έγινε καθυστερημένα.
"Λυπάμαι που έπρεπε να φτάσουμε στο παρά πέντε για να αλλάξει το κυβερνητικό σχήμα, αλλά 16 βουλευτές προσπαθήσαμε την ύστατη στιγμή να ζητήσουμε με τον πλέον σαφή τρόπο τα αυτονόητα. Οφείλουμε τώρα λοιπόν, να δώσουμε μια ευκαιρία. Όχι λευκή επιταγή! Και είναι η τελευταία ευκαιρία από μέρους μου" λέει χαρακτηριστικά.
Σημειώνει ότι αισθάνεται θυμωμένη που δεν έχει τη δύναμη να διορθώσει όσα βλέπει εδώ και μήνες.
"Και κάτι πιο προσωπικο: Είμαι θυμωμενη και αγανακτισμένη, γιατι δεν εχω την δύναμη μόνη μου να διορθώσω όσα βλέπω, γιατί εδώ και μήνες επισημαίνω λάθη και καθυστερήσεις, εδώ και μήνες ζητούσα απαντήσεις ώστε να μην υπάρχουν δικαιολογίες".
Τονίζει ότι θα συνεχίσει να παλεύει για να αλλάξει το μεσοπρόθεσμο, ενώ ασκεί κριτική σε συναδέλφους της που κατείχαν για πολλά χρόνια κυβερνητικές θέσεις.
"Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα, βλέπω πολιτικούς που κατείχαν δεκαετίες σε κυβερνητικές θέσεις, να μιλάνε σαν να μην φέρουν καμία ευθύνη, αλλά ξέρετε...γνωριζόμαστε καλά...και εκ του αποτελέσματος θα κριθουμε όλοι" γράφει η Εύα Καϊλή, ενώ καταλήγει με ακόμα πιο σκληρά λόγια.
"Λυπάμαι που δεν είχαν την αξιοπρέπεια να αποσυρθούν από την πολιτική εκείνοι που δεν προσέφεραν ποτέ τίποτα αλλά πάντα πίστευαν πως είναι αναντικατάστατοι... Έπρεπε να ντρέπονται που μας οδήγησαν εδώ και ελπίζω πως θα ελεγχθούν όλοι όσοι πλούτισαν απο λεφτά του δημοσίου τα τελευταία 30 χρόνια. Κι αυτό εύχομαι κι ελπίζω, να είναι η αρχή ενός γενναίου ξεκαθαρισμάτος".
http://news247.gr/ellada/eidiseis/aganaktismemoi-ellada/aganaktismenh_h_eya_kailh.1130335.html
Eμείς ο απλός λαός τι να πούμε για όλα αυτά στην νεαρά βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ ; Το γεγονός ότι επανειλλημένα συνομιλεί ακατάπαστα μέσω FACEBOOK και  TWITTER στα διαλείμματα των συνεδριάσεων στη βουλη , δεν την απαλάσσει από την ευθύνη της υπερψήφισης του Μεσοπρόθεσμου , ούτε βέβαια την απαλάσσει λόγω ηλικίας ούτε της βουλευτικής ούτε της βιολογικής !! Μια από τα ίδια με τους γηραιότερους συναδέλφους της , που και η ίδια κατακρίνει  , είναι !!!   mariarosa