Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Αντώνη ηρέμησε , θα υπογράψουμε ότι θέλει ο Ρεν με αόρατο μελάνι όπως ο Μάκαρος .

Αντιδωρο

"Πάω για ύπνο, αργότερα η κυβέρνηση""Εγώ πάω να κοιμηθώ". Αυτή ήταν η απάντηση του υπουργού Β. Βενιζέλου στην ερώτηση δημοσιογράφων, σχετικά με την νέα κυβέρνηση


Παραπάνω από μία ώρα συναντήθηκαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλος με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Απ. Κακλαμάνη, στο γραφείο του δεύτερου στο ισόγειο του Κοινοβουλίου.
Ο κ. Βενιζέλος εξερχόμενος όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει με την νέα κυβέρνηση, έδωσε μία σιβυλλική απάντηση:
"Εγώ πάω να κοιμηθώ τώρα". Οι δημοσιογράφοι επέμειναν και ο αντιπρόεδρος επανέλαβε: "Εγώ πάω να κοιμηθώ γιατί πρέπει να επιβιώσω κιόλας".
Εν τω μεταξύ, η συνεχιζόμενη κινητικότητα γύρω από τον Α. Κακλαμάνη και οι συναντήσεις στο γραφείο του, έχει πυροδοτήσει έντονη σεναριολογία, η οποία ωστόσο "δεν αφορά το πρόσωπό του", όπως έλεγαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Εικάζεται λοιπόν πως γίνονται διεργασίες για την επόμενη ημέρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και τον ρόλο του ιδίου.
Πάντως είναι έντονο το ενδιαφέρον που έχει προκληθεί. Είναι ενδεικτικό ότι μετά τον κ. Βενιζέλο τον επισκέφθηκε στο γραφείο του και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ κ. Χρ. Πρωτόπαπας, ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τον κάλεσε και συζήτησε μαζί του ο κ. Γ. Παπανδρέου, ενώ ακολούθως τον συνάντησε στο γραφείο του και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος.
http://news247.gr/ellada/politiki/paw_gia_upno_argotera_h_kyvernhsh.1479715.html