Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Παγκόσμιο κάλεσμα με δυο νέα τηλεοπτικά spot της Περιφέρειας Κρήτης στα social media για την ιστορία και την φιλοξενία του νησιού .


Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας για την καλύτερη δυνατή και ενιαία τουριστική προβολή της Κρήτης μέσα από την τουριστική καμπάνια «Απίστευτη Κρήτη: Εκπληκτικά δική σας!» (Incredible Crete: Surprisingly yours!) δημιούργησε δυο νέα βίντεο που προβάλλουν τον πολιτισμό, την ιστορία, την φιλοξενία και τις αρετές κάθε Κρητικού. Τα δύο βίντεο "Incredible History" & "Incredible Hospitality", που έχουν την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, βασισμένα στην πολιτιστική κληρονομιά και την φιλοξενία των ανθρώπων της Κρήτης, φιλοδοξούν να κερδίσουν την καρδιά κάθε επισκέπτη από Ελλάδα και εξωτερικό.
incrediblehistory
Ήδη τα δυο spots άρχισαν να προβάλλονται διεθνώς στο κορυφαίο ταξιδιωτικό τηλεπτικό κανάλι Travel Channel, στα social media και τις ιστοσελίδες της Περιφέρειας "μαγνητίζοντας" το διεθνές ενδιαφέρον.
Ο μινωικός πολιτισμός, ο πρώτος μεγάλος πολιτισμός που αναπτύχθηκε στην Ευρώπη, γεννήθηκε και άκμασε στην Κρήτη και όλα τα σημαντικά ευρήματα του που βρίσκονται στο νησί αποτελούν πόλο έλξης, αλλά και πηγή υπερηφάνειας. Η φιλοξενία και η γενναιοδωρία του κρητικού λαού δεν μπορούν να μην αποτελέσουν ένα από τους σημαντικούς λόγους για τον οποίο κάποιος όχι μόνο θα επισκεφθεί τον τόπο μας, αλλά θα δημιουργήσει στενούς δεσμούς με το νησί μας.
Η Περιφέρεια Κρήτης σταθερή στο όραμα της : " Μια ενιαία Κρήτη, νησί πρότυπο και πόλος έλξης για τουρισμό και επενδύσεις", χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους με τη βοήθεια της τεχνολογίας για την προβολή και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού μας. Αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό της, τις καλές πρακτικές και τις πρωτοποριακές ιδέες. Συνεργάζεται με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας και διεκδικεί την θέση που της αναλογεί στην Ευρώπη και διεθνώς.
incrediblehospitality

Τα δύο spots αυτά είναι ένα "εισιτήριο" για ένα ταξίδι στην Ελλάδα και την Κρήτη που προσφέρει η Περιφέρεια Κρήτης. Η ομορφιά του τόπου μας, η ιστορία και ο πολιτισμός μας αποτελούν τη δύναμη μας σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε. Το χαμόγελο, η φιλοξενία και η ζεστασιά της καρδιάς μας είναι ανεξάντλητα και παραμένουν ζωντανά. Η Περιφέρεια Κρήτης καλεί ξένους και Έλληνες από κάθε σημείο του πλανήτη να έλθει και να τα νιώσει από κοντά. Οι αξίες και τα ήθη μας αποτελούν πηγή υπερηφάνειας για όλους μας. Να κάνουμε χαρούμενους όλους τους Έλληνες, αλλά και να νιώσει κάθε επισκέπτης άνετος και ασφαλής!