Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Η Οδύσσεια της Ψυχής ενός 25χρονου κοριτσιού από την Κύπρο !!!

Τον Ιούλιο το Μαράκι έκλεισε μόλις τα 25 του χρόνια  κάνοντας τη μοναδική ευχή να μπορέσει να έχει λίγη ποιότητα στη ζωή της , να καταφέρει να γλυτώσει από τους αφόρητους πόνους  για να μπορέσει να συνεχίσει να ονειρεύεται !!!
    Να πως η ίδια περιγράφει το τέρας της αρρώστιας της :   
Η κατάσταση μου εξελίσσεται γρήγορα. Οι όγκοι στη κοιλιά είναι χειρότερα , μεγαλώνουν και πιθανότατα θα κάνουν μετάσταση στις ωοθήκες που ο γιατρός μας είπε πως σίγουρα τη μια ωοθήκη και τη μισή μήτρα θα τη χάσω αν δεν μου κάνουν ολική υστεροκτομή, στο τέλος.. Ο όγκος στην υπόφυση είναι ένα σπάνιο είδος όγκου που επηρεάζει όλα μου τα αισθητήρια όργανα, ήδη μου κατάστρεψε τα περισσότερα όπως και άρχισε να επηρεάζει την μνήμη μου και έτσι κάτι καρκινικά κύτταρα περιτριγυρίζουν το κεφάλι μου με σκοπό την καταστροφή μου. Το υγρό του εγκεφάλου είναι τοξικό από το φούσκωμα του όγκου. Η αυτοάνοση μου σπάνια ασθένεια που λέγεται Neurobehcet’s disease μου χτυπά δυνατά και σαρώνει όλα μου τα όργανα. Τώρα δε ζω τη ζωή μου απλώς υπάρχω γιατί πονάω φρικτά και κάποιες στιγμές παρακαλάω να τελειώνει όλη αυτή η κατάσταση με το τέλος μου για να βρω ξεκούραση και ανακούφιση που τόσο πολύ την χρειάζομαι. Καθημερινά είμαι με τις μορφίνες και άλλα πολλά παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, κορτιζόνη συχνά και ανοσοκατασταλτικά.

Τελευταία μου ελπίδα είναι στην Αμερική στη Μayo Clinic όπου εκεί θα υποβληθώ σε διάφορες και επώδυνες εξετάσεις, επεμβάσεις, χημειοθεραπείες δυνατές που πρέπει να είμαι δυνατή για να αντέξει το σώμα μου. Αλλά χρειαζόμαστε χρήματα για να μας δεχτούν, εμείς δεν έχουμε, τρεφόμαστε από τις συντάξεις των παππούδων μου και το δικό μου αναπηρικό βοήθημα. Αν κανονιστούν όλα τα χρήματα και όλα αυτά τα απαραίτητα, το λιγότερο σε ένα μήνα πρέπει να είμαι εκεί για νοσηλεία. Οπότε ανοίξαμε λογαριασμούς όπου πολλοί φίλοι εδώ μέσα και γιατροί μας είπαν να το κάνουμε γιατί δεν πάει άλλο κατάσταση μου να περιμένει. Θα δημοσιευτεί και το πρόβλημα υγείας μου και σε κανάλια χωρίς εμένα παρόν γιατί δεν έχω δύναμη σωματική μα ούτε και ψυχική.
Εκεί στόχος μας θα είναι η ποιότητα στη ζωή μου και μια σταθερότητα αν μπορέσουν τελικά γιατί πέρασαν χρόνια άδικα χωρίς καμία βοήθεια και ήδη βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη και άσχημη κατάσταση. Αν ζω ποιοτικά δεν με ενδιαφέρει πότε θα έρθει το τέλος, φτάνει που θα ζω τη ζωή μου και δεν θα υπάρχω απλά. Αν δεν έχω ποιότητα δεν τη θέλω τη ζωή μου.. Αρκετά πέρασα και περνώ μέχρι τώρα, μα η δύναμη μου, είναι η μανούλα μου που με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει άντεξε άγγελε μου άντεξε και θα βρούμε λύση, πάνω από όλα ο Θεός και εσείς όλοι που με στηρίζετε και με αγαπάτε αληθινά...
 
Παρακάτω δημοσιεύουμε τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ανοιχθεί . Ας βοηθήσουμε όλοι μας ! Και το πιό μικρό ποσό μπορεί νάναι η σταλαγματιά που θα γεμίσει το κανάτι και να μπορέσει να  ξεδιψάσει η ψυχούλα της Μαρίας !!!

Εκτός απο BLOGGERS πρέπει να είμαστε 'Ανθρωποι !!!

Εμείς  , επειδή εκτός από bloggers  , πρέπει να είμαστε πάνω απ΄ όλα Άνθρωποι , θα  βοηθήσουμε με τη χρηματική μας βοήθεια ή με όποιο τρόπο μπορούμε ώστε ,  να μην κατασπαράξει και την ψυχούλα της Μαρίας ,   το τέρας της αρρώστιας της !!!
Παρακάτω δημοσιεύουμε τους αρ.λογαριασμών στις τράπεζες για την μικρή μας tweety :
1 ) Nέα ΣΠΕ Αγλαντζιάς : CY14007042100000000020162227 - SWIFT. NUMBER : CCBKCY2N . Iσχύει μόνο για Kύπρο.
2 ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ . National Bank of Greece .CY43005001120001121054591900 -  SWIFT NUMBER:HEBACY2N ( Για Ελλάδα ,Κύπρο και εξωτερικό )
3 ) Αρ. Λογαριασμού από τράπεζα Κύπρου κατάθεσης μέσω ONE BANK ,όπου τα χρήματα θα έρχονται απευθείας στο λογαριασμό της Μαρίας , χωρίς καμμία επιπλέον χρέωση : 0107-00-021363-00 για Κύπρο και για Ελλάδα .
4 ) Για τράπεζα Κύπρου πάλι αλλά από κατάθεση από οποιοδήποτε άλλη τράπεζα αν δεν μπορείτε στην ίδια , με ελάχιστη χρέωση , ο λογαριασμός είναι : IBAN : CY65002001070000000002136300 - Swiftnumber ( codeBic )  BCYPCY2N ( Για Kύπρο και για Eλλάδα ).
ΟΝΟΜΑ: Μαρία Δημητρίου .
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε προσωπικά με την ίδια μπορείτε να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική της διεύθυνση mariademetriou@ymail.com   αλλά και να μπείτε στο blog  της μικρής μας blogger  που είναι : http://mariatweety.blogspot.com


333333333ΕΕΕΕΕΕεεεεε