Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Το θύμα σκευωρίας παριστάνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος !

Ως σκευωρία και συμπαιγνία μεταξύ Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ για την «προσωπική τους επιβίωση», όπως χαρακτηριστικά είπε, επιχείρησε να εμφανίσει την αναμενόμενη παραπομπή του για την υπόθεση των υποβρυχίων ο Άκης Τσοχατζόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Νέοι Φάκελλοι» του Σκάι.
Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ απαντώντας σε ερωτήσεις των Αλέξη Παπαχελά και Τάσου Τέλογλου δεν κατάφερε να δώσει πειστικές απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων.
Οι δύο δημοσιογράφοι δεν τον ρώτησαν μόνο για το θέμα των υποβρυχίων, αλλά και για τις καταγγελίες που αφορούν τον πολυέξοδο τρόπο ζωής του τα τελευταία χρόνια, με τον γάμο του στο Παρίσι και την αγορά ενός πανάκριβου σπιτιού απέναντι από την Ακρόπολη.
Ειδικότερα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος μίλησε για «προειλημμένη» απόφαση παραπομπής του και χρησιμοποίησε ως επιχείρημα το γεγονός ότι η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής δεν κάλεσε ποτέ μέλη του ΚΥΣΕΑ.
Με τον τρόπο αυτό ο κ. Τσοχατζόπουλος άφησε αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είναι ανάγκη να έρθουν, να καταθέσουν και να διαβεβαιώσουν πως έγινε αυτή η διαδικασία. Ήταν πράγματι μια ύποπτη διαδικασία;

Επιδιώχθηκε κάποιοι να πάρουν μίζες για τα υποβρύχια; Θα ήθελα να είχα μπροστά μου τα μέλη του ΚΥΣΕΑ να τα ρωτήσω. Είδατε εσείς καμία περίπτωση κατά την οποία εγώ να προσπάθησα να σας επηρεάσω στη λήψη της απόφασης; Λυπούμαι που το λέω αλλά υπάρχει προειλημμένη απόφαση».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Τσοχατζόπουλος άφησε αιχμές και κατά του Τύπου κάνοντας λόγο για « επικοινωνιακή καταιγίδα» την οποία όπως είπε δέχτηκε για να δημιουργηθεί μια ψευδής εικόνα για εκείνον.
«Αυτή είναι η συνωμοσία και η σκευωρία. Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να την αντιμετωπίσω», είπε ο πρώην υπουργός.
Αναφορικά, με την έρευνα για το πολυτελές σπίτι του στην Ακρόπολη που διέταξε ο εισαγγελέας το Αρείου Πάγου Ι. Τέντες ισχυρίστηκε ότι επίτηδες δεν ολοκληρώνεται, αφήνοντας αιχμές για τους πρώην συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ ότι θέλουν να τον ρίξουν «βορά» στην αντίδραση του κόσμου για τα μέτρα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε: « Ο κ. Τέντες ζήτησε ένα πόρισμα για το σπίτι. Είναι δυνατόν όλο το κράτος, το ΣΔΟΕ να ασχολούνται με τα στοιχεία ενός σπιτιού και ένα χρόνο να μην καταλήγουν;
Επίτηδες δεν καταλήγουν. Θέλουν να φορτώσουν σε εμένα κάτι που δεν έγινε. Φαίνεται κάποιοι σκαρφίστηκαν ότι θα βοηθούσε τους ίδιους στην προσωπική τους επιβίωση»
Αλ. Παπαχελάς: «Λέτε ότι οι παλιοί σας σύντροφοι σας δίνουν βορά;»
Α. Τσοχατζόπουλος: «Δεν χρειάζεται και πολύ να επιχειρηματολογήσω»
Οταν ο πρώην υπουργός ρωτήθηκε από τον κ. Παπαχελά αν πιστεύει ότι πίσω από το θέμα της παραπομπής του για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων βρίσκεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου υποστήριξε ότι δεν έχει πει κάτι τέτοιο, αλλά ότι υπάρχουν παράκεντρα εξουσίας που βρίσκονται γύρω από τα κέντρα εξουσίας.
Επίσης, σε ερώτηση αν σήμερα έχει επαφές με τον Γ. Παπανδρέου, είπε: «Όχι 'βεβαια. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που δεν είναι για να λέγεται δημόσια . Δεν με υποστήριξε ποτέ ο Γ. Παπανδρέου. Είχε άλλη επιλογή. Δικαίωμά του».
Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε για τις θέσεις του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου είπε: «Ο φίλος μου ο Θ. Πάγκαλος προσαρμόζεται στις περιστάσεις. Την εποχή του Πεντελικού θέλησαν να με ξεφορτωθούν. Δηλαδή, θέλησαν να ξεφορτωθούν τον Παπανδρέου. Θα ήθελα να είχα μπροστά μου τον κ. Πάγκαλο να τον ρωτήσω. Είχε άποψη ο κ. Πάγκαλος; Τον επηρέασε κανείς όταν θέλαμε να αποφασίσουμε για τα υποβρύχια;»
Τέλος, ο κ. Τσοχατζόπουλος άφησε τις αιχμές του για το σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας:«Εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ και σήμερα είμαι ΠΑΣΟΚ. Άλλοι δεν είναι πλέον ΠΑΣΟΚ και δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.»
Δείτε αποσπάσματα:






 http://www.newsbomb.gr/politikh/story/57312/to-thyma-skeywrias-paristanei-o-akhs-tsochatzopoylos#When:21:21:51Z

Επίθεση MAT σε διαμαρτυρία κατά της Νταλάρα στου Ζωγράφου . Οι διμοιρίες απώθησαν τον κόσμο και τη φυγάδευσαν δικάβαλο πάνω σε μηχανή σχεδόν πέφτοντας πάνω στους συγκεντρωμένους. Αυτή τη στιγμή τα ΜΑΤ φυγαδεύουν τους Πασόκους.


Περίπου 200 κάτοικοι βρίσκονται μαζεμενοι Ανακρέοντος 60 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου όπου μιλάει η Άννα Νταλάρα. Πριν λίγο ξεκίνησαν σπρωξίματα και οι μπατσοι (2 χακί διμοιρίες, 1 μπλε και περίπου 30 καπελάκηδες) που βρίσκονται στο σημείο επιτεθηκαν στους κατοίκους με χημικά για να τους διαλύσουν.

Ενα παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τα χημικά που έριξαν οι μπάτσοι.


Πριν λίγο φυγαδευτηκε απο στενό με μηχανή ..φορώντας άσπρο κράνος και αγκαλιάζοντα τον οδηγό.μπροστά άλλη μηχανή ..πολίτες πρόλαβαν κ την εφτυσαν.. 
ymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1301064

Οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα και ο Γιώργος για κανό στον Σχοινιά!

Aναδημοσιεύουμε από  www.newpost.gr

Είναι από τις ειδήσεις που η πηγή σου είναι αξιόπιστη- περισσότερο δεν γίνεται- αλλά δεν μπορείς να τις πιστέψεις. Η πηγή μας λοιπόν, χθες Κυριακή, λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ, είδε- με τα μάτια του ο άνθρωπος- ισχυρή αστυνομική παρουσία στην παραλία του Σχοινιά που είχε αδειάσει από τους εκδρομείς του Σαββατοκύριακου.  
Του κέντρισε το ενδιαφέρον και κοίταξε λίγο καλύτερα να δει γιατί βρισκόταν εκεί. Στην αρχή, είδε τους αστυνομικούς (με πολιτική περιβολή) να έχουν περικυκλώσει ένα υβριδικό αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, παρατήρησε ότι αγνάντευαν το πέλαγος. Και εκεί στο βάθος, ξεχώρισε ένα κανό με τον Γιώργο Παπανδρέου να λάμνει !
Αν εκείνη την ώρα το Σύνταγμα δεν είχε βουλιάξει από τους “αγανακτισμένους” θα μπορούσε εύκολα να το ξεπεράσει κανείς. Όμως αυτή την “ειδική” Κυριακή, με ένα τόσο βροντερό μήνυμα, είναι κάπως βαρύ. Τόσο, που δεν μπορούμε να το πιστέψουμε...

http://www.newpost.gr/post/51725/Οι-«Αγανακτισμένοι»-στο-Σύνταγμα-και-ο-Γιώργος-για-κανό-στον-Σχοινιά!/