Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Μάχη για τη ζωή από τον 47χρονο οπωροπώλη Περικλή Μανιάτη , και τον 31χρονο φοιτητή Γιάννη Καφκά .

Για να θυμηθούμε λιγάκι και τα δικά μας τα γεγονότα ,
 μετά τα Γαλλικά τύπου " cherche le femme " 
!!! mariarosa .
Μάχη για τη ζωή από τον 47χρονο οπωροπώλη και τον 31χρονο φοιτητή
Τρία αυτοκίνητα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και μία μοτοσικλέτα στην συμβολή Χαριλάου Τρικούπη και Καλλιδρομίου καμένα μετά από επίθεση αγνώστων με μολότοφ το μεσημέρι του Σαββάτου .
Στο σκοτάδι βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κουκουλοφόρων που πραγματοποίησαν την καταδρομική επίθεση εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων το Σάββατο το μεσημέρι και ενώ ακριβώς δίπλα, στη λαϊκή αγορά της Καλλιδρομίου, κυκλοφορούσαν εκατοντάδες άνθρωποι, με αποτέλεσμα τρεις να υποστούν βαρύτατα εγκαύματα και να κινδυνεύσει η ζωή τους.
Σοβαρότερη είναι η κατάσταση του 47χρονου πωλητή οπωρολαχανικών Περικλή Μανιάτη, ο οποίος έπεσε στις φλόγες για να σώσει την 55χρονη ανθοπώλισσα Διονυσία Σαραφίδη. Ο 47χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννημματάς», φέρει εγκαύματα σε όλο του το σώμα και σύμφωνα με τους γιατρούς, εντός της ημέρας θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις.
Αντίθετα, η 55χρονη εξήλθε την Κυριακή από την Μονάδα Εγκαυμάτων και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην κλινική της Πλαστικής Χειρουργικής. Στην ίδια κλινική νοσηλεύεται και ο 48χρονος Αλέξανδρος Πετρόφ, ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο και επίσης υπέστη εγκαύματα.
Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής και οι έρευνες για τον εντοπισμό των αστυνομικών των ΜΑΤ που φέρονται να ξυλοκόπησαν κατά την πρόσφατη πανεργατική απεργία και το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας τον 31χρονο Γιάννη Καυκά. http://diffusedlight.blogspot.com/
Ο μεταπτυχιακός φοιτητής συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας σε καταστολή, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή και το γεγονός ότι δεν παρουσιάζει μεταβολές θεωρείται θετικό από τους θεράποντες ιατρούς του, που δεν μπορούν πάντως ακόμη να πουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Σήμερα Δευτέρα θα συνεδριάσουν οι γιατροί προκειμένου να αποφασίσουν για το εάν θα αρχίσουν σταδιακά να μειώνουν τις δόσεις των φαρμάκων που του χορηγούνται για να βγει ο 31χρονος από την καταστολή.
ΠΗΓΗ : http://www.tovima.gr/society/article/?aid=400884