Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ξεφτιλίζουν την πατρίδα μας Διεθνώς ! Θέλουν να μας αφανίσουν προκειμένου να μας πάρουν τον Ορυκτό μας πλούτο ! Η συνέντευξη του Θεοδωράκη (5 Απριλίου 2011 - 09:30) , στον ANT1 στην εκπομπή - Καλημέρα Ελλάδα - στον Γιώργο Παπαδάκη.


Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του σήμερα λίγο πριν το τέλος της καθημερινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη - Καλημέρα Ελλάδα - ο μεγάλος μουσουργός και αντιστασιακός ( είχε φυλακιστεί από την κυβέρνηση συνταγματαρχών  την περίοδο της Χούντας  ), ξεσπά κατά του Δ. Ν. Τ , και της ανίκανης κυβέρνησης Παπανδρέου , και με πόνο ψυχής για την πατρίδα μας  που βλέπει ξεκάθαρα και βάσει προκαθορισμένου σχεδίου , καθημερινά να εξευτελίζεται , και να υπομένει μια νέου τύπου κατοχή  , από την οποία εάν έγκαιρα δεν επαναστατήσει , δεν πρόκειται ποτέ πια , να απεγκλωβιστεί !
Δείτε το βίντεο , για να νοιώσετε την αλήθεια των λόγων του , που δυστυχώς καθημερινά επιβεβαιώνονται ! Ενα βίντεο όπου μας καλεί όλους μας , μακριά από κόμματα να κάνουμε την επανάστασή μας - ορθώνοντας την αλήθεια της μιζέριας μας μπροστά ,και να σηκώσουμε το κεφάλι - απέναντι στους φαύλους που μας οδηγούν σε αδιαμφισβήτητη και ολοσχερή καταστροφή !!!