Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Libyan Woman Says I Was Raped By Gaddafi Qaddafi's Men, Is Detained At G...

Αγνοείται η γυναίκα που δεν την άφηναν να μιλήσει στους δημοσιογράφους ! - 'Ηθελε να πει οτι την βίασαν ομαδικά στρατιώτες του Καντάφι!

Η Λίβυα Ιμάν προσπάθησε χθες να μιλήσει στους ξένους δημοσιογράφους για το βιασμό της από στρατιώτες του Καντάφι. Ωστόσο την έσυραν κακήν κακώς από το ξενοδοχείο που βρισκόταν ο ξένος Τυπος. Και από τότε αγνοείται..Το περιστατικό έγινε το πρωί του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της Τρίπολης. Η Ιμάν Αλ Ομπέιντι όρμησε στο ξενοδοχείο για να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Άρχισε να τους καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό της από στρατιώτες του Καντάφι και θέλησε να τους δείξει τα σημάδια κακοποίησης στο σώμα της. Πριν προλάβει να μιλήσει καλά καλά, σύμφωνα με το Associated Press, μία καμαριέρα έβγαλε μαχαίρι απειλώντας την και συμπατριώτες της – δεν είναι σαφές αν πρόκειται για πολίτες ή για μέλη των υπηρεσιών Πληροφοριών - την άρπαξαν βίαια απομακρύνοντάς την, ενώ εκείνη ούρλιαζε.
Σύμφωνα με το AP, τα πόδια της είχαν αίματα και το πρόσωπό της έφερε εκδορές και μελανιές. Η ίδια είπε ότι αφού συνελήφθη σε στρατιωτικό μπλόκο προφυλακίστηκε για δύο ημέρες και έπεσε θύμα βιασμού από πάνω από δέκα άντρες.
Στο επεισόδιο που ξέσπασε όταν επιχείρησε να μιλήσει, έσπασαν δύο κάμερες και τουλάχιστον ένας δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε και κλωτσήθηκε. Η Αλ-Ομπέιντι αργότερα μεταφέρθηκε με αυτοκίνηστο σε άγνωστη τοποθεσία.
ΠΗΓΗ : http://www.newsit.gr/

H ώρα άλλαξε ! Πάμε μια ώρα μπροστά !!!!!! Ακόμα και τώρα που μιλάμε φεύγει ο ζηλιάρης Χρόνος .'' ΄Αδραξε τη μέρα και στο Αύριο μην πιστεύεις " αναφωνούσε ο ποιητής ΟΡΑΤΙΟΣ !!!





Σύμφωνα με το Λεξικό της Οξφόρδης με τον όρο χρόνος εννοείται "η ακαθόριστη κίνηση της ύπαρξης και των γεγονότων στο παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον, θεωρούμενη ως σύνολο".
Γενικά Χρόνος χαρακτηρίζεται η ακριβής μέτρηση μιας διαδικασίας από το παρελθόν στο μέλλον. Κάθε φυσικό φαινόμενο π.χ. μια πτώση αντικειμένου στο έδαφος εξελίσσεται στην έννοια της ορισμένης χρονικής περιόδου. Ο χρόνος μετράται σε μονάδες όπως το δευτερόλεπτο και με ειδικά όργανα τα χρονόμετρα π.χ. ρολόι. Οι καθημερινές εμπειρίες αποδεικνύουν πως ο χρόνος "κυλάει" με τον ίδιο πάντα ρυθμό και μόνο προς μια κατεύθυνση - από το παρελθόν προς το μέλλον. Η κίνηση γενικότερα ούτε μπορεί να διακοπεί αλλά και ούτε να αντιστραφεί στην έννοια του χρόνου. Παρά ταύτα, όπως εξηγεί η ειδική θεωρία της σχετικότητας, αυτή η κίνηση μπορεί να επιβραδυνθεί με ασύλληπτα μεγάλες ταχύτητες. Ένας άλλος στερεότυπος ορισμός για τον χρόνο είναι "ένα μη χωρικό γραμμικό συνεχές στο οποίο τα γεγονότα συμβαίνουν με εμφανώς μη αναστρέψιμη τάξη". Πρόκειται για μείζονα έννοια η οποία λειτουργεί τόσο ως θεμελιώδης οντότητα, όσο και ως σύστημα μέτρησης. Με τον χρόνο ασχολήθηκε τόσο η φιλοσοφία όσο και η επιστήμη, διαμορφώνοντας ενίοτε αντιφατικές απόψεις για το νόημά του. Επί της ουσίας οι διαφοροποιήσεις δεν αφορούν στις μονάδες μέτρησης του χρόνου αλλά στο αν ο χρόνος ως οντότητα είναι δυνατόν να μετρηθεί ή αποτελεί τμήμα του μετρητικού συστήματος. Περισσότερα wikipedia .

Συγχωρέστε με είχα γράψει ένα υπέροχο κείμενο για το χρόνο που όμως εκ παραδρομής χάθηκε στα '' Αζήτητα " της κρεατομηχανής του blog ! Να μάθω να προσέχω και '' Εγκαιρα να αποθηκεύω '' !!!

Μπείτε στον σύνδεσμο http://lovedbdb.com/nudemenClock/index2.html και δείτε πως δουλεύει ένα ανθρώπινο ρολόι ,  " Ασύλληπτα - Καταπληκτικό " δεν συμφωνείτε ;
Να μην παραλείψω να ευχαριστήσω όμως και τον Σκουντούφλη που μου τόστειλε ! Είναι εξάλλου ένας Master chef στα ηλεκτρονικά !