Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Χειροπέδες στον Νο1 Ελληνα παιδόφιλο!

Ο Νο 1 καταζητούμενος στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη παιδόφιλος πιάστηκε στο «δόκανο» του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Πρόκειται για έναν 31χρονο -προσφάτως παντρεμένο μάλιστα- επιχειρηματία, οποίος διατηρούσε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο με σκληρό παιδικό πορνό.
Σοκ προκάλεσε ακόμα και στους έμπειρους αστυνομικούς το αρρωστημένο περιεχόμενο που βρέθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του παιδόφιλου, ο οποίος ικανοποιούσε τα αρρωστημένα..
.. σεξουαλικά του πάθη βλέποντας βίντεο με βασανισμούς και βιασμούς ανήλικων παιδιών!
Μάλιστα το τέρας που κρυβόταν πίσω από ανθρώπινο προσωπείο φορώντας τα in, ακριβά κοστούμια του, το ανθρωποειδές που περνούσε στον κόσμο την εικόνα του καλού επιχειρηματία που μέχρι τη σύλληψή του έχαιρε κοινωνικής εκτίμησης και αποδοχής, είχε τόσο σάπια ψυχή -διαποτισμένη από άκρα διαστροφή- που λάτρευε να παρακολουθεί στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή του κοριτσάκια μόλις δύο ετών, τα οποία υποβάλλονταν σε φριχτά βασανιστήρια και απανωτούς βιασμούς!
Αυτός λοιπόν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν εδώ και δύο χρόνια ο στόχος του Μανώλη Σφακιανάκη, του επικεφαλής του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μεγαλυτέρου διώκτη των παιδοφίλων στην Ελλάδα, καθώς ο 31χρονος επιχειρηματίας στον χώρο πώλησης τροφίμων είχε εις βάρος του ακόμη και διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ηταν τόσο βουτηγμένος στη λάσπη της παιδικής πορνογραφίας, που -με τα προσωνύμια «dady 31» και «Πανάθα 13»- ήταν πασίγνωστος στους παιδόφιλους όλης της Ευρώπης, κυρίως της Ολλανδίας, για το σκληρό υλικό που αναρτούσε στην ιστοσελίδα που διατηρούσε.
Τώρα, τόσο οι ελληνικές όσο και οι ευρωπαϊκές Αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα το ενδεχόμενο ο 31χρονος επιχειρηματίας να είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Ωστόσο το πλέον σοβαρό σε αυτή την ήδη ζοφερή υπόθεση είναι οι βάσιμες υποψίες των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη δράση του ακόμα και στη γειτονιά του, στα νότια προάστια της Αττικής.
Οι λεπτομέρειες για τη δράση του επιχειρηματία αποτελούν γροθιά στο στομάχι. Εικόνες που σοκάρουν, που δεν τις χωράει ανθρώπινος νους... Εικόνες που μόνο αποτροπιασμό και βαθιά θλίψη μπορούν να προκαλέσουν σε κάθε λογικό άνθρωπο. Ακόμη και ο πιο άκαμπτος πραγματικά λυγίζει μπροστά στον βασανισμό ανυπεράσπιστων παιδιών από κτήνη…
Μάλιστα πολλές από τις φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του με τα βασανιστήρια και τους βιασμούς ανήλικων αγοριών και κοριτσιών φαίνεται να έχουν τραβηχτεί στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», στους πέντε σκληρούς δίσκους που είχε στην κατοχή του ο επιχειρηματίας υπάρχει υλικό στο οποίο διακρίνονται παραλίες και τοπία που παραπέμπουν σε περιοχές των νοτίων παραλίων της Αττικής.
Πάντως το ενδεχόμενο να έχουν κακοποιηθεί παιδιά και στην Ελλάδα για λογαριασμό παιδόφιλων που επισκέπτονταν την ιστοσελίδα του «Πανάθα 13» ή «Dady 31», θα διαπιστωθεί μόλις ολοκληρωθεί η εργαστηριακή έρευνα σε όλο το ογκώδες υλικό που βρέθηκε. Φυσικά κάτι τέτοιο θα πάρει χρόνο, καθώς πρόκειται για αρκετά χρονοβόρα διαδικασία.
Ηταν θέμα τιμής η σύλληψή του.

Εδώ και δύο χρόνια στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα για τον 31χρονο επιχειρηματία. Εκείνη την εποχή μάλιστα είχε εκδοθεί εις βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, το οποίο όμως δεν ανέφερε τα στοιχεία του, παρά μόνο τις κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσε στην ιστοσελίδα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όσες προσπάθειες κι αν είχαν κάνει οι ειδικοί του τμήματος είχαν πέσει στο κενό, καθώς ο 31χρονος γνώριζε πολλές τεχνικές απόκρυψης των ηλεκτρονικών του αποτυπωμάτων. Τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς αυτή ήταν θέμα τιμής για τον Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος έφερε εις πέρας μαζί με τους αστυνομικούς του και αυτή την αποστολή.
Χθες το πρωί ειδική ομάδα του τμήματος είχε στήσει... καραούλι έξω από το σπίτι του επιχειρηματία και μάλιστα σε σημείο που ήταν αδύνατον να εντοπιστεί. Τη στιγμή που έβγαινε από τη μονοκατοικία του επενέβησαν οι αστυνομικοί, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου του έδειξαν το ένταλμα του εισαγγελέα για την κατ’ οίκον έρευνα.
Εκεί ανακάλυψαν πέντε σκληρούς δίσκους, συνολικής χωρητικότητας 2 Tera, γεμάτους σκληρό παιδικό πορνό, με παιδιά ηλικίας από 2 έως 12 ετών. Μάλιστα στην ιστοσελίδα που διατηρούσε στο Διαδίκτυο είχε κατηγοριοποιήσει τις ηλικίες των άτυχων παιδιών που είχαν πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος, ώστε ο κάθε χρήστης που αντλεί ευχαρίστηση μέσα από τη φρικτή εικόνα του βιασμού ενός παιδιού να είναι σε θέση να επιλέξει την ηλικία που τον ενδιέφερε. Σήμερα ο Νο 1 παιδόφιλος στην Ελλάδα και την Ευρώπη θα οδηγηθεί στον ανακριτή.ΠΗΓΗ:
http://eimaimama.blogspot.com/
Χειροπέδες στον Νο1 Ελληνα παιδόφιλο! Espresso CoverStory