Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

NANA - XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΝΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 4 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ! ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ - ΝΑΝΑΣ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - ΠΟΛΛΑ ΝΑΝΑ !
Οταν πρωτάκουσα τη Νανά τυχαία στην ΝΕΤ κόλλησα ! Γιατί ; H φωνή της τόχει αυτό ! κολλάς !Είναι γάργαρη , κεφάτη , αισιόδοξη , με σωστή εκφορά του λόγου ! Σε αγκαλιάζει με ένα παιχνιδιάρικο τρόπο και κολλάς ! Α ! να μην ξεχάσω ! Είναι και πολύ - πολύ γρήγορος ο τρόπος ομιλίας της  ! Σαν τον χρόνο που κυλά γρήγορα - γρήγορα ! Για τη Νανά είναι ένα θέμα ο χρόνος ,  γι ΄αυτό και τον έχει , αρπάξει  , σαν τον ταύρο από τα κέρατα ,  και δεν τον αφήνει να της ξεφύγει ! Για αυτό και δουλεύει ακατάπαυστα ! Τα θέματά της τότε στην εκπομπή ήτανε πολλά - πάρα πολλά και πολύ ψαγμένα ! Δεν τεμπέλιαζε η Νανά ! Ενώ για άλλους που ακόμα έχουν τις καρέκλες τους στην ΝΕΤ  (με τη δικαιολογία της λήξης της σύμβασης και της περικοπής των εξόδων πέταξαν τη Νανά και την καρέκλα της από την ΝΕΤ) , έφτανε ένα καλησπέρα - καληνύχτα , τι κάνετε , τι καιρό κάνει , κι ακούτε αυτό το τραγούδι , στείλτε μ.ν.μ , κι αυτό ήταν όλο  κι όλο ! αυτή ήταν ,  είναι ,  και θα είναι , η δομή της εκπομπής τους ! κι όμως συνεχίζουν να κάνουν αυτές τις γελοίες υποτιμητικές για τον μέσο ακροατή εκπομπές  ! ενώ την Νανά την πέταξαν έξω !   Ας είναι ! Κανείς δεν τους ακούει πιά !!!!
      Εκείνο , το διάστημα που πρωτάκουσα τη Νανά , περνούσα μια φάση πολύ - πολύ δύσκολη στην προσωπική μου ζωή ! Και οφείλω να πω,  γιαυτό γίνεται  κι αυτή η ανάρτηση  ! η δίωρη εκπομπή της Νανάς ήταν πραγματικά μια όαση ! Μέσα στα άτελειωτα μοναχικά βράδυα μου η Νανά ήταν το καταφύγιο αισιοδοξίας ! Μου δίνε χωρίς να το ξέρει κουράγιο , δύναμη , αισιοδοξία ! Μ΄έκανε να γελάω ( παρόλα τα δύσκολα προσωπικά μου τότε άλυτα προβλήματα ) , εκεί μονάχη κάτω από τις κουβέρτες ! Γελούσα ! ¨Εστελνα s.m.s , εκείνη τα διάβαζε στον αέρα ( όλα τα διάβαζε απ΄όλη την Ελλάδα ), κέρδιζα δώρα ! Α ! Δεν υπήρχε περίπτωση να είσαι ακροατής της Νανάς και να μην κερδίσεις κάτι ! Κάποιο βιβλίο , ή c.d , ή  d.v.d , ή κάποια πρόσκληση για σινεμά η για θέατρο ! Κάτι οτιδήποτε ! Η Νανά που φρόντιζε να το κερδίσεις , φρόντιζε ή ίδια αποκλειστικά και να το παραλάβεις !
     ΄Ολα αυτά που έκανε και πρόσφερε η Νανά στους απλούς ακροατές απ ΄ όλη την Ελλάδα από την Κρήτη μέχρι την Φλώρινα (βλέπε την αγαπητή Στρατίκη ). Ολα αυτά την έκαναν ιδιαίτερα αγαπητή και μοναδικά πολύτιμη ! Τόσο πολύ είχε εξιτάρει τη φαντασία μας στο να τη δούμε από κοντά !  να δούμε ποιό πρόσωπο κρύβεται πίσω από την υπέροχη , φιλική , γαργαλιστική , γλυκειά , κελαριστή , με σωστά ελληνικά φωνή !  ¨Ωσπου μια μέρα έπεσε στα χέρια μου μια ραδιοτηλεόραση πούχε στο πρόγραμμμα τη φωτογραφία της ! Αφού είδα ό, τι ήταν ένας άνθρωπος φιλικός και προσιτός όπως κι όταν ακουγότανε στον αέρα , επιδίωξα να τη γνωρίσω ! Και κάποια Χριστόυγεννα που βρέθηκα από το Ηράκλειο ( εδώ κατοικώ ) ,  στην Αθήνα  ( εκεί μεγάλωσα ) , φρόντισα να την γνωρίσω !
     Θυμάσαι Νανά ήρθα με τα δώρα μου ( καλλυντικά καρύδας , πούχες πει ότι σ ΄ αρέσουν ) στο κτίριο - θηρίο που λέγεται ΝΕΤ ( Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση ), στην Αγία Παρασκευή !
    Με υποδέχτηκε το ίδιο θερμά ,  και φιλικά ( μου ανταπόδωσε το δώρο με ένα ακόμα βιβλίο ) ! Αλλά,  κι αυτό πρέπει να μην παραλείψω να το πω , αν δεν είχα υπομονή , θάφευγα,  έτσι όπως ήρθα χωρίς δηλ. να τη δω ! Νανά θυμάσαι που σου τόχα αναφέρει ; Aκουσον - άκουσον οι φύλακες κάτω στην έισοδο δεν γνώριζαν ποιά είναι ! ¨Ελεος ! Τόση αδιαφορία ! Τόσος ωχαδερφισμός !
     Κλέινοντας , να πω ότι τότε η Νανά στην ΝΕΤ , ήταν η πηγή χαράς και αισιοδοξίας για όλους εμάς τους ακροατές , από όλη τη Ελλάδα ! Σειρά μας  Νανά ! Τώρα , που σε έδιωξαν και προσπάθησαν να φιμώσουν το λόγο σου , μα πάνω απόλα το γέλιο σου,  στερώντας σου το δικαίωμα της εργασίας , τώρα,  αυτή τη δυσκολη στιγμή που περνας , είναι η σειρά μας , να σε στηρίξουμε συναισθηματικά ,  και το κάνουμε όλο και περισσότεροι ! Κι εσύ να που τα κατάφερες  , Νανά και βγήκες αλώβητη και παλληκάρι , από αυτή την κρίση ! Τα κατάφερες και κάνεις πλέον ιντερνετική εκπομπή μέσα από το  http://ustream.tv/channel/katw-apo-to-kioski αλλά ....αλλά Νανούκα δεν παίρνεις δεκάρα !!! Εκεί στην ΝΕΤ συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια τα λεφτά του ελληνικού λαού !! ΄Ολων μας δηλαδή !
       Νανά Θα σου πω τέλος κάτι να γελάσεις κι εσύ : ΝΑΝΑ  λένε τον ανανά οι ινδιάνοι της κεντρικής Αμερικής και θεωρείται φρούτο καλωσορίσματος και φιλοξενίας !
    Σου αφιερώνω το παρακάτω τραγ: Κόκκινο γαρύφαλλο στο μέρος της καρδιάς - πρέπει να κρατάνε όλοι όσοι θελήσουν να σε γνωρίσουν  μέσ  ΄το πλήθος του κόσμου . Νανά ! Χρόνια πολλά !
    Oσοι γνωρίζουν την Νανά , και διάβασαν αυτό το άρθρο , παρακαλώ , να γράψουν στα σχόλια τη γνώμη τους για εκείνη και επίσης αν τους κάλυψαν , αυτά που αναφέρω στην παραπάνω ανάρτηση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ - ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ Κόκκινο γαρύφαλλο